Jernej Kus Ambrož mag.

Magister mednarodnih odnosov in diplomacije, univerzitetni diplomiran ekonomist Jernej Kus Ambrož ima poleg formalne izobrazbe zaključeno še štiriletno izobraževanje iz geštalt terapije in petletno podiplomsko izobraževanje iz transakcijske analize pri mednarodno priznanem strokovnjaku dr. Milivojeviću. Certificiran je z mednarodno priznano diplomo Transactional Analyst Counselour. Je polnopraven član Associaton for Psychotherapy, Counselling and Coaching (APCC) – mednarodno združenje za psihoterapijo, svetovanje in coaching, ki mu je dodelila certifikat psihoterapevta. Kontinuirano se izobražuje in pridobiva znanja tudi iz drugih psihoterapevtskih modalitet. Akademsko svojo pot nadaljuje tudi na podiplomskem študiju. Kot psihološki zaupnik je aktivno deloval v programu nudenja psihosocialne pomoči policistom in njihovim bližnjim.

Humanizem in delo z ljudmi ga veselita že od nekdaj. Ima večletne izkušnje s terapevtskim delom s posamezniki, pari, družinami in skupinami. Je aktiven predavatelj in izvajalec delavnic ter izobraževanj. Udeležuje se tako lokalnih-nacionalnih kot mednarodnih kongresov, kjer se predstavlja tudi kot aktiven udeleženec. Poleg maternega jezika, govori angleško, nemško, hrvaško in srbsko.

Reference: Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Društvo Center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje Maribor, Inštitut za psihoterapijo, psihologijo in humanistiko, Psihopolis Institute, Kreus, izobraževanje, svetovanje in coaching, Psihovital, RAK …

Želim rezervirati termin pri tem psihoterapevtu »