Izobraževanje: USPEŠNA KOMUNIKACIJA V DRUŽINI

Družina predstavlja najbolj osnovno okolje, kjer se ljudje naučimo skoraj vsega za življenje. V okviru družine spoznavamo svet, postavljamo temelje za svojo samozavest in ustvarjamo svojo identiteto. Ljubeči in spoštljivi medosebni odnosi pri tem igrajo zelo pomembno vlogo, komunikacija pa predstavlja osnovno orodje.

Ker vsak v medosebne odnose in komunikacijo prinaša pretekle izkušnje, se v nesporazumih in konfliktih velikokrat zgodi, da se kakovost komunikacije zelo poslabša.

 

Na interaktivnem izobraževanju se bomo naučili prepoznati, kakšne odzive iz preteklosti prinašamo v konflikte in kako se raje osredotočiti na krepitev učinkovite komunikacije, ki bo okrepila naše medosebne odnose.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki bi se radi naučili reševati konflikte in nesporazume ter učinkovito kom+unicirati v odnosu.

Namen delavnice je, da prepoznamo negativne vzorce komunikacije (pri sebi in pri drugih) in začnemo uporabljati načine, ki dokazano delujejo ter lahko postanejo orodja za nove spremembe.

Prijava na izobraževanje:

    Prijavljam se na izobraževanje

    Na podlagi izpolnjenega obrazca Vam bomo izdali predračun, zato prosimo preverite, da ste izpolnili pravilne podatke.